TITELLES / CONTACONTES

Els titelles / conta-contes és una manera molt divertida de veure la vida d’una altra manera, o de submergir-se en el meravellós món de la fantasia i la imaginació, a vegades es relaten contes de la vida real que ajuden a conscienciar la societat; els titelles i conta-contes a través dels anys han estat de gran ajuda per ensenyar, entretenir, i mostrar d’una manera alegre i divertida situacions horribles, i es busquen solucions amb ajuda dels que estan veient l’espectacle.

El nostre objectiu principal és fer valer per si mateixos als nens, no importa de quina edat siguin, simplement poder ensenyar, no només a com manejar una titella, si no com explicar una meravellosa història. El nostre objectiu és també fer que els nens tinguin més agilitat, un lèxic ampli, opinions reals i agilitat a la mà. Que puguin per mitjà d’històries divertides conèixer el món, saber solucions de problemàtiques socials, que siguin uns nens que puguin parlar amb propietat, a més que vegin l’activitat com una forma de diversió i de mantenir-los ocupats en alguna cosa valuosa per a ells. És un curs molt pràctic, on comptem amb el personal i els materials necessaris per a la metodologia de les classes.

La metodologia de les classes és molt senzilla però interessant, ja que seran activitats de diversió, però sobretot d’aprenentatge. Des de com fer els seus propis titelles, fins a fer un xou ells mateixos amb les seves històries i els seus personatges, és una forma molt eficaç d’ensenyar, ja que ells estaran concentrats en fer tot el que es requereix per fer una bona presentació davant del professor. Ajuda a la seva agilitat de pensar, és per això que el nostre disseny de sessions és l’aprenentatge per mitjà de la diversió.

Explicar una història amb un titella no és gens fàcil, es requereix bona dicció en parlar, un bon lèxic, coordinació, agilitat, responsabilitat, paciència i sobretot concentració, coses que aprendran en el curs, d’una manera pràctica i alegre.

Com anteriorment dèiem, en el curs aprendran des de fer els seus propis titelles fins a construir la seva pròpia història i presentació davant del professor, per la qual cosa hauran de passar per:

Dicció: Aprendran a com parlar sense equivocar-se i que s’entengui el que volen dir.

Creació: Aprendran a crear els seus propis titelles, les seves pròpies històries, i a gestionar les seves emocions, ells aprendran a fer cada part del que seria un espectacle de titelles i contacontes.

Lectura: Aprendran a llegir bé, i a interpretar cada paraula, a més de saber com pronunciar una paraula i de quina manera fer-ho, perquè s’escolti més real.

Posada en escena: és tot allò que es necessita per saber fer titelles, per la qual cosa aquí aprendran una mica a pronunciar, lèxic ampli, vocalització, i tots aquests valors i virtuts que hauran obtingut en cada classe, i poder dur-les a terme, sabent que són importants i imprescindibles, no només per a l’activitat si no per la seva vida, que acabin cada classe amb coneixements i grans experiències.

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba
Spain