NOSALTRES

A CreaiEduca creiem en les activitats extraescolars com a medi educador dels infants i joves amb els que treballem, per tant volem que desenvolupin les seves aptituds artístiques com a part essencial del creixement humà i de la societat.

El nostre projecte educatiu té els següents objectius:

 

El desenvolupament personal i artístic de l’alumne, potenciant les seves capacitats, l’autogestió dels seus coneixements i emocions.

 

 

Aprendre noves tècniques artístiques en tots els àmbits que treballem per descobrir una nova manera d’expressar-se més enllà de la paraula.

 

 

El desenvolupament social del menor envers el seu entorn, companys i adults. Aprofitant el medi artístic com una manera de perdre vergonyes i que serveixi com a medi integrador entre alumnes, permetent una interrelació personal amb els altres sana, col·laborativa i positiva.

 

 

Aconseguir una metodologia de treball que acabi sent un exemple per a les actituds del seu dia a dia. Sent una metodologia de treball en comú, en equip i d’esforç en grup; per tal de respectar els companys i ajudar-nos els uns als altres, tot a través de l’experimentació i el joc

 

Els nostres monitors són professionals del món del lleure i educatiu i tots vinculats amb la branca artística que imparteixen. Ens assegurem que creguin en els nostres valors i que tinguin clars els nostres objectius del nostre projecte educatiu. Tots entenem el lleure com l’oportunitat per els infants de desconnectar de la rutina per connectar amb els coneixements artístics d’una altra manera.  Tots ells disposen de la titulació de monitor de lleure i del certificat negatiu d’antecedents penals de caire sexual, que els autoritza a treballar amb nens i joves. I des de CreaiEduca ens comprometem a no deixar mai un grup sense monitor, de manera que en qualsevol absència o problema, sempre tindrem un monitor encantat de continuar amb l’activitat. Ens agrada que els alumnes vegin diferents perspectives de l’activitat i que tinguin monitors convidats per fer masterclasses


A més a més dels extraescolars per als centres educatius també oferim serveis educatius artístics i de lleure a empreses, particulars i esplais. Fem petites mostres, tallers, monogràfics o activitats trimestrals per poder descobrir tota la nostra oferta educativa. Realitzem animació, tallers de màgia, espectacles de màgia, pintacares, tallers de manualitats, malabars… etc.

Pots trobar més informació a la nostra pàgina web d’espectacles, tallers i animacions. www.magalexferrer.com

Estarem encantats d’ajudar-vos a preparar el vostre esdeveniment amb els nostres serveis educatius i artístics.


GESTIÓ

Els centres poden escollir quina és la millor solució per adequar-se a les activitats i gestió interna del mateix.

Oferim la possibilitat de gestionar íntegrament les activitats, des de les inscripcions fins a reunions informatives amb les famílies, activitats promocionals, pagaments, etc.

Si el vostre centre s’organitza d’una manera determinada, no tindrem problema en adaptar-nos a la vostra normativa.

Els cobraments els podem realitzar directament a les famílies per domiciliacions bancàries o transferències o bé facturar directament al centre educatiu o AMPA/AFA.


Estem oberts a qualsevol proposta i suggeriment, sense cap tipus de compromís estudiarem la vostra sol·licitud i veurem què és el que podem fer i quina solució podem oferir per a les vostres necessitats. Així que no dubtis en posar-te en contacte i començar a crear un món millor a través de les activitats artístiques. Contacta aquí.

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba
Spain