Arranquem aquest curs online per donar resposta a tots els nens i nenes confinats/des que tenen inquietuds artístiques. 

Moltes ganes de crear junts màgia desde totes les cases del nostre país. 

El curs és completament personalitzat a la situació sanitària actual. 

Curs dirigit a nens i nenes d’entre 6 i 11 anys, s’intentarà sempre agrupar-los per edats.

Tots els jocs de màgia es faran amb material quotidià que es troba a totes les cases. Com poden ser: Gometes elàstiques, fruita, gots, monedes, paper… etc.. 

Les classes s’organitzaran de la següent manera: 

  • 1 classe setmanal d’una hora a través de videoconferencia per Google Meet / Zoom 
  • 1 classe individual mensual de 30min
  • 1 enviament de material màgic a domicili per seguir els jocs de màgia ( Opcional ) 

L’enviament de jocs de màgia és opcional, en cas de no voler aquesta opció, es realitzaran sempre jocs de màgia amb material que es pugui trobar a casa durant les tutories.

En cas de voler adquirir els jocs de màgia, s’enviarà un paquet a domicili amb jocs de màgia per poder aprendre’ls durant les classes individuals, existeix la possibilitat de triar els jocs de màgia per tal que no els tingueu ja a a casa, d’altres cursos o caixes de màgia. 

La màgia és l’art més antic que coneixem, ja els antics egipcis practicaven màgia, és un llenguatge universal i que connecta les diferents vessants de l’art i les ciències. Barreja tècniques de cinema, de teatre, de música, ball, malabars… és l’art més complert i internacional.

A més a més és una activitat divertida i que ens transporta a altres mons d’il·lusió i fantasia, ens permet deixar anar la imaginació i volar en un instant màgic.

Per al nen, cada joc de màgia és un descobriment que el permet desenvolupar-se en públic, treballar la seva creativitat i la seva destresa manual i física. Moltes vegades l’engany es troba en una distracció o un component més artístic que tècnic, l’alumne resoldrà aquestes situacions aprenent com comunicar-se amb el públic.

Dominar tècniques i recursos màgics faran que l’alumne estigui preparat per a afrontar millor problemes i relacions interpersonals.
Els jocs de màgia es basen en un secret que l’alumnat guardarà, aquest fet proporciona una gran empatia i relació amb l’equip de monitors establint una gran connexió que permetrà treballar com un gran equip màgic.

Les vergonyes i els nervis son les primeres en marxar, ja que no només realitzem un treball teòric màgic sinó una part de pràctica dels jocs de màgia i exposició davant de la resta dels alumnes de forma constant.

En les sessions ells són els protagonistes, fent uns jocs de màgia en què cadascú va forjant el seu propi estil, amb creativitat, passió i perseverança.

L’objectiu és que els alumnes aprenguin els coneixements bàsics de la màgia, les tècniques teatrals i de malabars adients per tal que puguin realitzar els seus jocs de mans amb creativitat davant d’un públic.

Amb l’ajuda d’un mag professional, els petits mags aniran aprenent diferents disciplines màgiques, com són: la màgia de proximitat, la cartomàgia, la numismàgia, màgia de close-up, entre d’altres.

A final de curs els alumnes hauran aprés molts jocs de màgia, tindran la destresa física per fer-los i seran capaços de fer-los sense la necessitat de objectes màgics, sinó amb tot allò que els rodeja; i el més important, tindran l’habilitat de parlar i mostrar-los en públic.

Perquè oferir aquesta activitat ?

La màgia és sense dubte, l’art creixent en aquest moment, molts programes de televisió fan difusió de grans mags dels quals els alumnes tenen coneixement.
Ens trobem en un dels punts mundials més importants de la màgia, tenint una plantilla de mags professionals internacionals a l’abast de tothom.

Les famílies valoren molt positivament aquesta activitat ja que és innovadora i no és el que veuen en altres activitats. Els alumnes i els pares estan molt motivats durant tot el curs ja que l’activitat no acaba quan la classe acaba, sinó que els alumnes practiquen cada dia a casa, de manera que és un aprenentatge transversal i que implica tota la família.

Els beneficis per l’alumnat són múltiples:

– Analitzen millor les situacions i aprenent a ser menys compulsius, mesurant les seves accions perquè els jocs de màgia no es descobreixin
– Aprenen a expressar-se davant d’un públic i a perdre la por, millora de la comunicació.
– Aprenentatge amb grans dosis motivacionals, amb un currículum variable en funció de les necessitats de cada grup i cada alumne.
– Aprenem disciplines complementàries com són el teatre o els malabars, així com matèries obligatòries com llengua, matemàtiques o ciències socials, a través de jocs matemàtics, historia de la màgia i jocs tematitzats.
Enforteix la seva motricitat, tant a nivell manual, per les manualitats que fem com ara postures i expressió corporal.


I sobretot perquè en aquest moment de crisi sanitària, de tants dies de confinament, els alumnes i les famílies passin una estona més divertida, màgica i plena d’il·lusions; oblidant de vegades estones feixugues o difícils de l’ensenyança tant difícil aquests dies…

Temàtica del curs

Al llarg del curs online de màgia els alumnes obtindran uns coneixements bàsics del il·lusionisme i algunes tècniques afines a la màgia.

Aprendran :

1.) Màgia de Prop : Jocs de màgia amb petits objectes, cartes, gomes elàstiques, monedes, objectes quotidians….

2.) Màgia de Saló i Màgia d’Escenari: Màgia amb objectes i presentacions en sales, metal·lisme i màgia familiar.

3.) Mate màgia: Jocs de màgia amb principis de matemàtiques, de manera que s’aprèn màgia i ciència a la vegada, a més a més d’una forma divertida.

4.) Teatre, posada en escena : Cada joc de màgia s’assajarà tenint en compte el públic, com dirigir’s-hi, la veu i les seves tonalitats i mètodes de control i distracció de l’atenció dels espectadors

5.) Manualitats : Amb el suport de Manetes, centre d’expressió plàstica, realitzem i confeccionem els jocs de màgia perquè siguin també una activitat plàstica, personalitzada i adaptada als alumnes.

PREU I INSCRIPCIÓ

El preu de les classes online és de 15€/ mes

Aquest preu inclou una classe setmanal de màgia per videoconferencia i una conferència individual al mes.

Les classes grupals es realitzaran amb un màxim de 10 alumnes i seran els dimarts o divendres tarda, segons disponibilitat i conformació dels grups.

Curs dirigit a nens i nenes d’entre 6 i 11 anys, s’intentarà sempre agrupar-los per edats

En cas de faltar a una classe, es podrà recuperar en una altra sessió de la mateixa setmana.

Les classes individuals seran pactades per al dia que més us convingui.

Inscripcions mensuals

Podeu adquirir material pel curs online, oferim 3 paquets per a nivells diferents:
Opció Principiant: 5 jocs de màgia – 15€
Opció intermedi: 4 jocs de màgia – 35€
Opció avançat: 3 jocs màgia professional – 60€

Tots els paquets tindran un suplement de 6€ en concepte d’enviament a domicili.
També es pot recollir a la nostra Botiga Manodemago, Passeig de les lletres 10A, Terrassa. Amb cita prèvia.

Es poden personalitzar tots els packs per no adquirir jocs de màgia que ja teniu o coneixeu, tots els jocs surten de la nostra botiga Manodemago de Terrassa. I evidentment complint totes les recomanacions sanitàries.


L’inscripció es realitza a través d’aquesta mateixa pàgina web, aquí 

En l’apartat horari de l’activitat podeu posar l’hora i dia de la vostra preferencia. 

I en l’apartat de qui vindrà buscar al nen, simplement posar » NO APLICA» 

Teniu l’opció de fer el pagament a través de domiciliació bancària o transferència, en el cas de domiciliació ho recomanem per quan sapigueu que voldreu seguir més d’un mes, per girar automàticament els rebuts. Cal adjuntar l’autorització SEPA per autoritzar que us girem els rebuts. 

Podeu indicar a «Observacions» si desitjeu adquirir algun dels packs de material per a les classes. 

Així de seguida ens posarem en contacte amb vosaltres per començar les classes. 

Us hi esperem !! 

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba
Spain