ARTS ESCÈNIQUES

Les Arts escèniques són les arts destinades a l’estudi o pràctica de qualsevol tipus d’obra escénica, és a dir, tota la forma d’expressió en escenaris. Clar exemple d’ells és la dansa, el teatre, la música, el cinema, la passarel·la, teatre musical, la màgia … és a dir, tot el que sigui espectacles, show, faràndula.

Aquesta activitat és molt important si es té por escènic o  vergonya de parlar en públic, per aquests motius aquest curs està dedicat per a nens de qualsevol edat, que vulguin aprendre de les arts escèniques.

Busquem que els nens puguin exercir-se en cada àmbit de les arts, i puguin suportar les seves emocions, el nostre objectiu és ensenyar-los la tècnica, la confiança, i les bases necessàries de cada art perquè puguin exercir-se en cada activitat de la millor manera, això els ajuda a ser més responsables, més segurs i tenir més ànims.

Aprendran de cadascuna de les arts més importants i més populars com Màgia, Dansa, Teatre, Música entre d’altres, ja que aquest curs és una barreja de tot el que s’ha esmentat, sabran de tècniques en ball, més agilitat manual, elasticitat en el seu cos, seguretat, posi corporal, ubicacions escèniques, com interpretar personatges en teatre, seran capaços d’interpretar melodies, de manejar la seva veu al moment de parlar, cantar o actuar. Aporta beneficis i coneixements a la vida de cada nen, entendran sobre les arts i classificació de les mateixes, tindran un lèxic més ampli i estaran més segurs de si mateixos i de les seves capacitats.

Per poder estar en aquest curs no es necessita saber ballar, saber de màgia o de teatre, simplement calen les ganes de voler aprendre sobre cadascuna d’elles.

El nostre objectiu és formar nens de forma integral en l’àmbit de les arts escèniques, poder forjar esglaó a esglaó i fer de cada nen algú més segur, més capaç, amb més coneixements, ple d’art, àgil, eficaç, responsable i flexible. Perquè així puguin exercir-se en qualsevol àmbit de les arts, ja que tindran les habilitats necessàries per fer-ho. És important tenir en compte que ens tracem aquest objectiu amb el pensament d’aconseguir molt més que això, de poder ajudar, i ensenyar sobre les meravelles que té cada art, aprendre a sentir-les, a viure-les i a interpretar-les, el millor de l’aprenentatge és viure cada moment.

Les activitats seran súper divertides, la idea és que aprenguin de la millor manera, i amb les millors eines de treball, comptem amb el personal idoni per a realitzar cada classe amb la millor disposició i a ensenyar de la millor manera, l’èxit de cada activitat depèn de com sigui la dinàmica o metodologia de classe, i la nostra és molt eficaç, ja que els nens aprenen divertint-se, perquè tinguin més seguretat de si mateixos i facin les coses bé, les nostres classes seran un pas més per als grans artistes que volen ser.

Les nostres classes passen per diverses fases:

Arts: Dansa, Màgia, Teatre, Música, Titelles, i Circ, aprendran de cadascuna de les arts anteriorment esmentades, per poder ser artistes íntegres.

Moderació d’expressió Corporal: Aprendre a com seure, com caminar bé, de quina manera col·locar la cara quan es realitza una activitat, com desplaçar-se en l’escenari, i tenir control total dels seus moviments.

Posada en escena: estem referint-nos a totes les arts i de la manera en que s’ha d’interpretar cadascuna d’elles, com fer les coses, com mirar, somriure i caminar, de com parlar, ballar i posar, de com desplaçar-se i saber punts escènics i estratègics.

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba
Spain