EXTRAESCOLARS

A CreaiEduca oferim 8 activitats extraescolars diferents. Totes elles són activitats artístiques, siguin arts visuals, plàstiques o escèniques. Són les següents:

Horari:

Les nostres activitats tenen una durada variable d’entre 1h i 1h30min i pot ser per un dia a la setmana o dues sessions setmanals. Fora d’aquest interval creiem que l’activitat no s’aprofita, o bé perquè no tenim temps per realitzar una activitat complerta i assolir els coneixements de la sessió o bé perquè la concentració disminueix i no tenim tanta motivació.

Sempre ens adaptem als horaris dels centres educatius amb els que treballem ja que segons si són públics, privats o concertats els horaris acostumen a variar. Encara que la majoria d’escoles prefereixen una oferta principalment concentrada en horari de tardes, després de l’horari lectiu escolar; nosaltres apostem també per les extraescolars en horari de migdia. Les activitats es realitzaran sempre que l’escola sigui oberta i sigui dia lectiu, és a dir, els dies festius o de lliure elecció de l’escola, l’activitat no es farà.

Situació:

Realitzem les activitats al mateix centre educatiu, allà on l’escola o associació encarregada de coordinar les activitats extraescolars convingui. No requerim de cap instal·lació determinada i la majoria de les nostres activitats es poden realitzar en aules normals, encara que sempre recomanem disposar de la sala d’actes o teatre, o en cas que no se’n disposi es podria realitzar al gimnàs o espai similar. No realitzem cap activitat al pati o en espais descoberts. Per a les activitats de màgia i manualitats requerim d’una aula amb taules.

Activitats promocionals

Entenem que de vegades és difícil arribar a fer una correcta difusió de les noves activitats a l’escola. Per això oferim la possibilitat, sense cap cost, de:

  • Realitzar reunions informatives per a les famílies per tal de exposar el nostre projecte educatiu i que coneguin les nostres activitats de primera mà.
  • Repartir flyers promocionals per tot l’alumnat amb la nostra oferta educativa artística.
  • Organitzar una classe de mostra oberta al públic interessat per tal de veure el funcionament d’una activitat en concret.
  • Oferir la possibilitat d’una classe de prova a l’inici del curs per als més indecisos
  • Mostrar una petita activitat de no més de 5 minuts del que farem a l’activitat, passant per les classes de l’escola durant horari lectiu.

Relació cursos- activitats

Cicle / Curs / Edats

Activitats recomanades

Cicle infantil / 1r i 2n primària / 5-7 anys

Contacontes-titelles / Teatre / Dansa / Circ / Arts Esc.

Cicle mitjà / 3r i 4t primària / 7-9 anys

Màgia / Dansa / Teatre / Circ / Manualitats / Arts Esc.

Cicle superior / 5è i 6è primària / 9-11 anys

Màgia / Teatre / Teatre musical / Circ / Manualitats / Arts Esc.

ESO / 1r a 4t / 11-15 anys

Màgia / Teatre / Teatre musical / Arts Esc.

Quantitat d’alumnes

Les activitats sempre es duran a terme sempre que hi hagi un mínim de 8-10 alumnes i fins a un màxim de 15. En cas de sobrepassar aquesta xifra, es pot oferir un segon dia per a l’activitat i així poder separar els grups per cursos. També es pot desdoblar un grup en dues aules diferents, amb dos monitors per a un mateix horari. En qualsevol cas, es podrà parlar de la situació i veure quina és la millor solució per a cada grup. Totes les nostres activitats estan pensades perquè els grups siguin mixtes, tant d’edat, com sexe com necessitats especials. Creiem que en la diversitat és on podem trobar una inspiració creativa i artística més enriquidora per a tots. Tot i això som conscients que hi ha dinàmiques que són més fàcils o difícils per a edats concretes, per aquest motiu, sempre que sigui possible intentarem crear grups equilibrats d’edat.

 

Exhibicions

No som partidaris de fer dos i tres exhibicions de l’activitat durant el curs, ja que preparar una activitat artística en condicions per exposar davant d’un públic requereix de moltes sessions i esforç com per fer-ho interessant per als alumnes. Per això apostem per una única sessió en format de classe oberta per als familiars dels alumnes, de tal manera que no només sigui una exhibició de final de curs sinó una activitat en família de manera que tots haguem de participar d’una forma activa en l’activitat i aprendre junts.

Durant el curs hi ha la possibilitat si es desitja que el monitor elabori informes dels alumnes per entregar a les famílies i veure quin és el desenvolupament del seu fill/a en l’activitat. Igualment, optem per una avaluació continuada i una constant comunicació entre el monitor i les famílies.

Preu

Totes les nostres activitats tenen el mateix preu. El preu depèn de les hores contractades, número de sessions, grup, situació de l’escola, tipus de gestió, etc..

Per això preguem que us poseu en contacte amb nosaltres per poder concertar una reunió amb l’organisme encarregat de coordinar les activitats extraescolars o bé que ens demaneu un pressupost a mida segons les vostres necessitats.

Així com els pagaments es poden realitzar a través de domiciliacions bancàries o transferències directament a les famílies o mitjançant factures a l’AMPA/APA/ESCOLA.

El material per a les activitats està SEMPRE inclòs dins dels nostres preus.

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba
Spain