DANSA

La dansa és una expressió artística molt important actualment, amb ella pots expressar sentiments, explicar històries, submergir-te en el teu propi món, pots somniar i experimentar sensacions inigualables.

Segons estudis de la ciència, diuen que les persones que ballen tenen una vida més llarga i més feliç, a més a més de tenir més destressa, agilitat i sobretot molta salut física https://fr-libido.com/viagra-pour-femme-pas-cher/.

Aquest curs el poden fer tan nenes com nens i de qualsevol edat, passant per tots els nivells del ball ( Pre, moderat i avançat ) i amb o sense coneixements de les diferents danses del món. Passarem des del clàssic al modern, des del urbà a la dansa tradicional. En el desenvolupament de les classes aprendrem balls importants del món com: la salsa, hip-hop, jazz, ballet, contemporani, samba, reggaeton, entre molts més.

Els alumnes tindran moviments i tècniques de cada un dels balls, aprendran coreografies, cosa que els ajudarà a tenir molta més concentració, coordinació, retenció d’informació i sobretot rapidesa per realitzar, no només les classes de ball, sinó també al seu día a día.

Beneficis per l’ alumne:

Per al nen, cada assaig i cada moviment és un descobriment que el permet desenvolupar-se en públic, treballar la seva creativitat i la seva destresa física, a més a més dels exercicis d’elasticitat.

L’alumne resoldrà situacions de la seva vida normal aprenent com comunicar-se amb el seu entorn amb només moviments, sense poder parlar; simplement deixant-se portar per la música i parlant amb el seu cos.

Treballem amb dinàmiques divertides i senzilles, on en cada una d’elles estaran atents i aprenent cada tema musical, cada dansa i la seva història; és important tenir en compte que és un procés que pot ser més lent o més ràpid, tot depen de la constància que tingui el grup

Esdevenir ballarí és molt fàcil quan és té disciplina, cosa principal que els nens aprendran aquest curs, que els brinda l’oportunitat de poder expressar les seves emocions, treure’s les pors i sobretot aprendre tenir constància.

En la dansa tenim una cosa molt important i és que hem de sentir per viure-ho, per fer-ho no és necessari saber ballar, simplement tenir les ganes de fer-ho ja que la resta ho aniran aprenent. Tenim el millor equip de treball que els brindarà les eines necessàries, però sobretot la millor experiència d’aprendre nous coneixements i molt millor si tot això, ho fem ballant.

TEMÀTICA DEL CURS DE DANSA

Pre. És tracta de la iniciació a la dansa, com si es parlés d’un pacte amb un mateix, aquesta vegada serà amb la dansa i per aprendre història de la dansa. A més a més en aquesta etapa aprendran les tècniques bàsiques del ball, que serviran per totes les danses del món. A més a més aprendran a tenir les bases de concentració, responsabilitat i disciplina; perquè així puguin crèixer en aquest meravellós art.

Moderat. En aquesta etapa del curs ja els nens hauran aprés les bases necessàries per dansar com persones experimentades, per tant en aquesta part del curs aprendran encara més tècnica professional, com fer una planimetría i clarimetría en una dansa. Aprendran coses importants com fer una coreografia, a més a més de com distingir la dansa en un àmbit mundial, com a conclusió, en aquest moment estaran aprenent la tècnica completa de balls nacionals i internacionals, per poder definir-los i expressar-los amb el seu cos. Tindran més agilitat, elasticitat, audàcia i coneixemnts de cada tècnica apressa.

A més a més d’aprendre moltes coreografies divertides

Avançat. Una etapa on ja tindran les rendes del seu cos, sabran distingir ritmes i ballaran amb tècnica, aquí aprendran a fer una coreografia d’una cançó , ser autònoms amb els seus moviments, a més amés de ballar diferents ritmes diferents. La idea és que ells puguin expressar tot el que vulguin en públic, i tenir el control escènic.

Per nosaltres seria un plaer tenir el vostre fill en aquest curs, podríem tenir la propera estrella del ball del món

«Ballar amb els peus i somniar amb el cor.»

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba
Spain