INSCRIPCIONS

Si la teva escola no t’ha indicat cap altra manera, pots fer la inscripció en aquesta pàgina. Si tens algun problema o dubte omplint el formulari, posa’t ràpidament en contacte amb nosaltres aquí i t’ajudarem !

Pots fer l’inscripció quan vulguis, tingues en compte però que agafarem les inscripcions per rigorós ordre de recepció. Podrien acabar-se les places, encara que sempre vetllarem per que tothom pugui fer l’activitat. També podeu fer la inscripció a meitat del curs.


Per fer la inscripció farà falta que ens envieu l’autorització sobre la cessió de drets d’imatge complimentada ( encara que no l’autoritzeu ) i en cas de voler domiciliar els rebuts de l’activitat, també haureu d’adjuntar al formulari el document de domiciliació. 

Els dos documents poden ser firmats digitalment. ( Estalviem paper )

Informació alumne

No cal que sigui foto de carnet

Informació activitat


Informació de contacte


Dades per a la facturació

Per a poder domiciliar els rebuts de l'activitat, necessitem la vostra autorització per escrit i firmat, amb les vostres dades bancàries. Podeu descarregar l'arxiu a la part superior d'aquesta pàgina, per omplir-lo i adjuntar-lo.
Per a poder fer fotos dels menors d'edat durant l'activitat, necessitem la vostra autorització per escrit i firmada, així com si no ho autoritzeu. Podeu descarregar l'arxiu a la part superior d'aquesta pàgina, per omplir-lo i adjuntar-lo.

( INDICAR AL·LERGIES, NECESSITATS ESPECIALS I QUALSEVOL COSA QUE HAGUEM DE TENIR ESPECIALMENT EN COMPTE AMB EL VOSTRE FILL/A )

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba
Spain