TALLER DE MANUALITATS

Les Manualitats en termes generals són treballs efectuats amb les mans, és una forma didàctica d’expressar-se, serveix per al desenvolupament personal, per la qual cosa les manualitats és una activitat en la qual no solament et diverteixes, sinó que col·loques en pràctica coneixements o experiències .

kje kupiti kamagra gel

Les manualitats ajuden al desenvolupament integral dels nens i nenes en la seva educació, ja que les combinacions de formes i colors contribueixen a desenvolupar la seva pròpia imaginació i creativitat. La creativitat ens ajuda a resoldre els problemes amb què ens enfrontem dia a dia, a més de permetre’ns noves oportunitats i possibilitats, obrir nous camins en la nostra vida, recrear-nos i inventar propostes.

El desenvolupament físic, també anomenat desenvolupament motor, es millora gràcies a la coordinació entre ment, mà i vista que brinda el treballar amb manualitats, així com la psicomotricitat fina. El desenvolupament social millora l’aptitud dels nens i nenes en els treballs en grup, també ajuden a que els estudiants expressin els seus sentiments i millorin el seu desenvolupament emocional. Els nens, ajudats de determinades eines o utensilis, realitzen les manualitats. Alguns d’aquests treballs consisteixen en trenar, teixir, retallar, enganxar, il·luminar, picar i brodar tires, quadrats de paper entre altres materials (cartró, cintes, teles, fang, palla, etc.). El dibuix i el modelatge és una altra matèria que els alumnes fan com manualitats. Reprodueixen cossos geomètrics, petits monuments arquitectònics, figures, fruites, etc.

Tot això ajuda a que els nens puguin avançar cada classe en coneixements, aprendre a reciclar i a crear coses divertides i de manera fàcil, utilitzant coses com paper, cartró, cartolina, tela, feltre, argila, plàstic, llana, vidre, envasos reciclats, ceres de colors, pintura, fil, fusta, filferro entre d’altres. Obtenint grans coses i fins i tot la reutilització d’objectes que ja no serveixen, convertint-los en noves coses innovadores, les manualitats amb materials reutilitzables. Així aprenen també la necessitat i importància del reciclatge i la reutilització dels residus.

El nostre objectiu és ensenyar-los tècniques de creació, com utilitzar materials i de quina manera fer les manualitats, amb poques coses fenr grans meravelles amb les seves mans, a part que tindran control de si mateixos per poder experimentar, fer, i crear, a més que plasmen les seves idees . Amb exercicis d’entretenament especialment per a ells ja que es tracta d’un procés creatiu i d’aprenentatge. Per exemple, fer figures amb plastilina i modelar diferents formes és un exercici creatiu que estimula la intel·ligència dels nens.

També aprendran a reciclar, si pot prendre decisions pròpies, a veure el món d’una manera més real i bonica.

La metodologia del curs és basada en les seves imaginacions com a propòsit per a plasmar-les en les manualitats, el que vol dir que treballarem àrduament amb activitats i exercicis que, donin vida als seus somnis, treballar el seu traç, i el seu equilibri manual, per poder aconseguir el control de les seves articulacions, i puguin desenvolupar i aplicar els coneixements adquirits en una obra d’Art.

L’art com a base del coneixement en les manualitats, si bé parlem de coses fetes amb les mans, però els ensenyarem que més que fer-les amb les mans, les hem de fer amb el cor.

La temàtica és molt senzilla i plena de coses meravelloses

Exercicis Manuals: aquí els nens estaran desenvolupant el seu pols, els seus traços, la manera en què es mouen, la manera i delicadesa amb la qual fer les coses, amb exercicis bàsics per facilitar així l’acompliment i desenvolupament de les seves capacitats.

Colorimetria: En aquest punt treballarem amb pintures, aprendran com barrejar colors per donar resultats d’altres, distingiran entre les diferents gammes de colors.

Textures: És el moment en què aprendran a fer diferents textures amb diferents objectes, i materials, i així poder donar vida a les manualitats.

Formes: Sabran com donar-li forma a cada material, i en fer-ho, és el punt on estaran atents ja que començaran a donar-li vida a les seves imaginacions.

Creació: amb totes les coses apreses aquest és el moment en què posaran en pràctica els seus coneixements del que s’ha après, per fer manualitats meravelloses, al seu gust, i amb materials al seu gust, faran textures, formes, i col·locaran colors que facin realitat les manualitats.

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba
Spain