PREGUNTES FREQÜENTS

Dades de la inscripció, Document Drets imatge, Document SEPA, Informes. Blog amb fotografies de l’activitat, Agenda-programació activitats.

No som partidaris de fer dos i tres exhibicions de l’activitat durant el curs, ja que preparar una activitat artística en condicions per exposar davant d’un públic requereix de moltes sessions i esforç com per fer-ho interessant per als alumnes. Per això apostem per una única sessió en format de classe oberta per als familiars dels alumnes, de tal manera que no només sigui una exhibició de final de curs sinó una activitat en família de manera que tots haguem de participar d’una forma activa en l’activitat i aprendre junts.

El preu depèn de les hores contractades, número de sessions, grup, situació de l’escola, tipus de gestió, etc..

El material per a les activitats està SEMPRE inclòs dins dels nostres preus.

Pots preguntar-nos a nosaltres o a la teva escola quin és el preu exacte per a la teva activitat.

Pots triar si vols pagar mitjançant transferència bancària o si vols que et carreguem l’import de l’activitat directament al teu compte bancari, per aquesta darrera opció, caldrà que ens adjuntis el document d’autorització de domiciliacions bancàries en el formulari d’inscripció, el trobaràs allà mateix.

Les activitats sempre es duran a terme sempre que hi hagi un mínim de 8-10 alumnes i fins a un màxim de 15. En cas de sobrepassar aquesta xifra, es pot oferir un segon dia per a l’activitat i així poder separar els grups per cursos. També es pot desdoblar un grup en dues aules diferents, amb dos monitors per a un mateix horari. En qualsevol cas, es podrà parlar de la situació i veure quina és la millor solució per a cada grup.

Sempre la pots fer ! Tingues en compte però que agafarem les inscripcions per rigorós ordre de recepció. Podrien acabar-se les places, encara que sempre vetllarem per que tothom pugui fer l’activitat. També podeu fer la inscripció a meitat del curs.

Si ! Si la teva escola no t’ha indicat cap altra manera, pots fer la inscripció en aquesta pàgina. Si tens algun problema o dubte omplint el formulari, posa’t ràpidament en contacte amb nosaltres aquí i t’ajudarem !

Load More


Si no trobes aquí la resposta a les teves preguntes, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per ajudar-te. 

Pots fer-ho aquí

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba
Spain