CIRC

El circ és un bell somni fet realitat. L’impossible es dilueix davant la nineta dels ulls que observen atentament cada detall d’allò que sembla un altre món, tants colors, i coses inimaginables. El circ és l’art de totes les arts, en ella podem trobar la màgia, la dansa, el teatre, i es poden implementar moltes coses com les manualitats i els contacontes de titelles. És per aquest motiu que és important la dedicació, el circ històricament és considerat l’art dels pobles, ja que anteriorment tots els circs viatjaven de poble en poble, portant el seu espectacle perquè les persones de cada zona gaudissin d’un espai: màgic, increïble, inimaginable, creatiu, ple de màgia i colorit, perquè les persones per aquesta estona de xou s’oblidessin dels seus problemes.

En aquest curs farem que els nens gaudeixin de cada moment, de cada truc, de cada acrobàcia, i de cada regla que s’ha de tenir per ser un bon cirquero, no és fàcil ser-ho, però gràcies al nostre equip aprendre serà senzill i divertit.

Moltes persones van a un circ i els sembla increïble i somien amb algun dia poder fer tot això, però nosaltres li fem aquest somni possible, aquest que és un art barrejat amb moltes arts, que fa vibrar el cor, i que accelera cada part del nostre cos.

La metodologia del curs serà molt senzilla, perquè així pugui ser més fàcil el moment d’aprenentatge, volem que, amb activitats, exercicis i molta pràctica puguin ser els millors del curs, la idea és poder Ensenyar, Practicar, i Actuar, són 3 pilars fonamentals que hem de tenir en compte, a més de molts valors importants com la constància, concentració, responsabilitat, paciència entre moltes altres.

Intentem que els nens aprenguin de la millor manera que és divertint-se, amb materials de primera, i amb professors de qualitat en educació, el lema de la metodologia és: Aprendre és important, però practicar és la clau.

Tot això ajuda a que els nens tinguin més concentració en les activitats, siguin responsables, pacients, i sobretot que tinguin agilitat, una cosa important que és part fonamental dels circs. És una activitat molt divertida que a part que aprens coses noves, també aquestes cuiden la teva salut i el teu cos, ja que seran més àgils, més elàstics i proactius en les activitats diàries, i com si fos poc tindran més agilitat a les mans.

L’objectiu és que al final del curs tots puguin tenir maneig complet de trucs, presentació, animació, acrobàcies, entre d’altres, a més que puguin tenir maneig del tema “circ” per complet, la seva història, els seus inicis, i les seves regles.

Que ells siguin uns grans cirqueros, i que puguin exercir amb excel·lència cada classe apresa.

Els temes que treballarem en aquest curs són força variats:

MÀGIA: aquí aprendran alguns trucs de màgia amb cartes, amb barrets, que facin aparèixer coses, i desaparèixer coses, aprendran molts trucs que faran que siguin uns mags.

MALABARS: En aquesta etapa és on aprendran tècniques que es consideren increïbles, perquè puguin fer malabars, faran diferents formes de malabars, amb diferents objectes.

Acrobàcies: en aquesta etapa tindran dedicació en el seu cos i elasticitat, per poder fer coses meravelloses amb el seu cos, i puguin tenir control d’ell, es destaca que podran ser molt bons acròbates, ja que se’ls donarà les bases suficients, amb els materials necessaris, perquè puguin realitzar els exercicis perfectament.

Globoflèxia: una part molt divertida del curs on podran fer els somnis i anhels realitat, amb globus faran figures, animals, objectes, una quantitat de coses que de debò els divertirà aprendre, seran àgils i eficaços al moment de fer cada figura.

Animació-Clown: per a ningú és un secret que per fer un bon espectacle es necessita tenir una bona presentació, força graciosa, espontània i alegre, per a poder transmetre la nostra felicitat al públic, per tal motiu en aquesta etapa aprendran dicció, vocables, posicions del cos; com, quan i on poder dir frases importants i alegres; en aquesta etapa sabran com fer feliç al públic.

Dansa Circense: els circs es caracteritzen per el seu peculiar xou de ball, el seu inici d’espectacle, per la qual cosa en aquesta etapa hauran d’aprendre a com dansar, i com dirigir a un gran grup de ballarins, sabran distingir sons, coreografies i podran ballar sense cap problema, ja que sel’s ensenyatà coreografies bàsiques de balls coneguts, d’aquesta etapa sortiran ballant com professionals cz-lekarna.com.

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba
Spain