TEATRE MUSICAL

Un musical o una obra de teatre musical és una forma de teatre que combina música, cançó, ball i diàlegs. El contingut de les obres o la història de la mateixa és explicada per mitjà de paraules, la música, els moviments, i tots els aspectes de caracterització de personatges.

El teatre musical és un món on pots ballar i ser qui vulguis ser, des d’una cantant famosa, fins a un actor de l’antiguitat, tot això integrant característiques importants com la disciplina, perquè puguis ser el personatge dels teus somnis.

La idea d’aquest curs és per als nens que els agrada la dansa, la música, i el teatre ja que en aquest es veuen reflectida les 3, és una activitat per a qualsevol edat, no té restriccions, des de cantar, actuar i ballar, tot es pot fer, simplement perquè per a això està aquest programa educatiu, per aprendre.

Aquesta activitat ajuda a desenvolupar el coneixement, la manera de pensar, parlar o simplement de veure tot d’una forma diferent. Ens permet avançar en molts aspectes, els nens tindran més formes d’expressar-se, perdran la por a parlar en públic, tindran control de les seves accions, que pensin abans d’opinar, seran més cultes i menys entremaliats, ja que en aquest curs se’ls ensenya la responsabilitat i disciplina com a bases per a l’èxit.

Al final del curs els nens tindran el control de cada espai de l’escenari, perdran la por escènica, i seran uns nens plens de coneixement respecte el tema.

La metodologia d’aquest curs és força important i senzilla, perquè en ella barregem valors amb art, una combinació molt estranya però imprescindible.

Treballarem amb els nens en activitats i exercicis per poder expressar bé el que volen dir, seran divertides, ja que és la manera més fàcil de poder ensenyar als nens, ells se sentiran a gust a les classes perquè aprendran coses interessants que faran que no pensin en una altra cosa, si no en aprendre i fer-ho. Tindrem el millor equip de treball, amb els materials necessaris perquè cada classe es realitzi de la millor manera, ja que la base de l’aprenentatge és el bon desenvolupament de les activitats.

El nostre objectiu és motivar els nens a ser grans actors i ballarins, fer que cada classe sigui d’aprenentatges nous per les seves vides, que es puguin expressar, que puguin distingir personatges, canviar veus, fer personatges diferents, ser qui els agradi ser, simplement ens basem en que els nens arribin a ser unes estrelles del teatre musical, que puguin aprendre una cançó o un llibret sense problemes, però sobretot i el més important és que gaudeixin del que fan.

La temàtica del curs és variada:

TEATRE: aquí aprendran una mica del que és el teatre, la seva història, i a més aprendran a com s’ha d’actuar, o representar un personatge, també serà important que aprenguin a com llegir un llibret, en quin moment de l’obra de teatre entren a actuar, quines paraules utilitzar i com perdre la por al públic, sabran cada cosa important de com fer teatre.

MUSICA I BALL: aquesta part és molt important ja que en ella aprendran a ballar, i a distingir ritmes musicals, aprendran a gestionar el seu cos, a tenir bona escolta musical, a actuar i ballar al mateix temps, a tenir bon ritme, a aprendre diferents coreografies de dansa, a tenir agilitat i elasticitat i molt bona actitud a l’hora de ballar i actuar.

DIÀLEG: podran aprendre a llegir un guió d’una obra, aprendre el guió i saber com interpretar els seus personatges, en definitiva, a parlar amb un lèxic ampli.

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba
Spain