MÀGIA

La màgia és l’art més antic que coneixem, ja els antics egipcis practicaven màgia, és un llenguatge universal i que connecta les diferents vessants de l’art i les ciències. Barreja tècniques de cinema, de teatre, de música, ball, malabars… és l’art més complert i internacional.

A més a més és una activitat divertida i que ens transporta a altres mons d’il·lusió i fantasia, ens permet deixar anar la imaginació i volar en un instant màgic.

Per al nen, cada joc de màgia és un descobriment que el permet desenvolupar-se en públic, treballar la seva creativitat i la seva destresa manual i física. Moltes vegades l’engany es troba en una distracció o un component més artístic que tècnic, l’alumne resoldrà aquestes situacions aprenent com comunicar-se amb el públic.

Dominar tècniques i recursos màgics faran que l’alumne estigui preparat per a afrontar millor problemes i relacions interpersonals.
Els jocs de màgia es basen en un secret que l’alumnat guardarà, aquest fet proporciona una gran empatia i relació amb l’equip de monitors establint una gran connexió que permetrà treballar com un gran equip màgic.

Les vergonyes i els nervis son les primeres en marxar, ja que no només realitzem un treball teòric màgic sinó una part de pràctica dels jocs de màgia i exposició davant de la resta dels alumnes de forma constant.

En les sessions ells són els protagonistes, fent uns jocs de màgia en què cadascú va forjant el seu propi estil, amb creativitat, passió i perseverança.

L’objectiu és que els alumnes aprenguin els coneixements bàsics de la màgia, les tècniques teatrals i de malabars adients per tal que puguin realitzar els seus jocs de mans amb creativitat davant d’un públic.

Amb l’ajuda d’un mag professional, els petits mags aniran aprenent diferents disciplines màgiques, com són: la màgia de proximitat, la cartomàgia, la numismàgia, màgia de close-up, entre d’altres.

A final de curs els alumnes hauran aprés centenars de jocs de màgia, tindran la destresa física per fer-los i seran capaços de fer-los sense la necessitat de objectes màgics, sinó amb tot allò que els rodeja; i el més important, tindran l’habilitat de parlar i mostrar-los en públic.

Perquè oferir aquesta activitat ?

La màgia és sense dubte, l’art creixent en aquest moment, molts programes de televisió fan difusió de grans mags dels quals els alumnes tenen coneixement.
Ens trobem en un dels punts mundials més importants de la màgia, tenint una plantilla de mags professionals internacionals a l’abast de tothom, les escoles són doncs l’ecosistema d’educació perfecte més enllà de les arts ofertades per les escoles com la música o les arts plàstiques.

Molts poques escoles ofereixen als seus estudiants espectacles de màgia, encara sabent com els estimula, sorprèn i motiva. Però encara són menys escoles les que tenen la possibilitat d’oferir un extraescolar de màgia. Podeu ser de les primeres escoles en construir un moviment màgic escolar i formar els propers mags internacionals.

Les famílies valoren molt positivament aquesta activitat ja que és innovadora i no és el que veuen en altres activitats. Els alumnes i els pares estan molt motivats durant tot el curs ja que l’activitat no acaba quan la classe acaba, sinó que els alumnes practiquen cada dia a casa, de manera que és un aprenentatge transversal i que implica tota la família.

Els beneficis per l’alumnat són múltiples:

– Analitzen millor les situacions i aprenent a ser menys compulsius, mesurant les seves accions perquè els jocs de màgia no es descobreixin
– Aprenen a expressar-se davant d’un públic i a perdre la por, millora de la comunicació.
– Aprenentatge amb grans dosis motivacionals, amb un currículum variable en funció de les necessitats de cada grup i cada alumne.
– Aprenem disciplines complementàries com són el teatre o els malabars, així com matèries obligatòries com llengua, matemàtiques o ciències socials, a través de jocs matemàtics, historia de la màgia i jocs tematitzats impotenciastop.pt.
Enforteix la seva motricitat, tant a nivell manual, per les manualitats que fem com ara postures i expressió corporal.


I sobretot perquè l’escola, els alumnes i les famílies passin una estona més divertida, màgica i plena d’il·lusions; oblidant de vegades estones feixugues o difícils de l’ensenyança.

Temàtica del curs

Al llarg del curs extraescolar de màgia els alumnes obtindran uns coneixements bàsics del il·lusionisme i algunes tècniques afines a la màgia.

Aprendran :

1.) Màgia de Prop : Jocs de màgia amb petits objectes, cartes, gomes elàstiques, monedes, objectes quotidians….

2.) Màgia de Saló i Màgia d’Escenari: Màgia amb objectes i presentacions en sales, metal·lisme i màgia familiar.

3.) Malabars : Tècniques necessàries per la mobilitat i agilitat del cos i de les mans

4.) Mate màgia: Jocs de màgia amb principis de matemàtiques, de manera que s’aprèn màgia i ciència a la vegada, a més a més d’una forma divertida.

5.) Teatre, posada en escena : Cada joc de màgia s’assajarà tenint en compte el públic, com dirigir’s-hi, la veu i les seves tonalitats i mètodes de control i distracció de l’atenció dels espectadors

6.) Historia de la Màgia : Visualització i coneixement dels grans mags i els seus jocs més famosos.

7.) Manualitats : Amb el suport de Manetes, centre d’expressió plàstica, realitzem i confeccionem els jocs de màgia perquè siguin també una activitat plàstica, personalitzada i adaptada als alumnes.

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba
Spain